Välkommen på frukostseminarium!

Effektivare volymrekrytering

– Nu bjuder vi in dig som kund till ReachMee till ett frukostseminarium på temat effektiv rekrytering genom automatiska processer

Av tillfrågade HR- och rekryteringsspecialister anger 62% att volymkraven på att rekrytera ökar, men enbart 42% säger att det återspeglas i ökade resurser. Höga volymer av ansökningar och få resurser innebär att mer tid måste läggas på administration och att mindre tid finns över för själva mötet med kandidaten.
 
En lösning som allt fler företag börjar upptäcka är möjligheten att automatisera delar av rekryteringsprocessen. Det gör det möjligt att hantera större volymer av kandidater utan att försämra kandidatupplevelsen. Målet är mindre manuellt arbete, att förkorta time-to-hire, säkerställa bra återkoppling till samtliga kandidater och att bli mer tids- och kostnadseffektiv i sitt rekryteringsarbete. 
 
Den 4:e maj bjuder vi in dig som arbetar med rekrytering inom handel, restaurang eller andra serviceyrken för att diskutera utmaningar och möjligheter kring att rekrytera större volymer av kandidater. Kom och lyssna på hur ReachMee kan hjälpa er att hitta rätt kandidater på ett kvalitetssäkrat och effektivt sätt och bli inspirerad över hur andra har gjort. Med under frukosten är också testleverantören Cubiks som kommer att dela med sig av vad Situation Judgement Test innebär och vad det kan tillföra dig och din rekryteringsprocess.
 
Bland annat kommer vi att prata om:
  • Så gör du för att säkerställa en bra kandidatupplevelse för samtliga kandidater, trots högt antal sökande.
  • Mindre manuellt arbete genom automatiserad rekryteringen. Hur fungerar det, och hur kan du arbeta med det?
  • Situation Judgement Test – utvärdera kandidater enkelt och tidigt i processen med hjälp av ett automatiskt test med frågor kring situationer de kan träffa på i en arbetsroll. 

Ät frukost, träffa oss, lär dig mer och låt dig inspireras!

Varmt välkommen!

Datum för det här eventet har passerat.
Fyll i dina uppgifter nedan för att inte missa nästa!
 
Aktuella utbildningar och event
 

När: Torsdagen den 4:e maj. Frukosten serveras mellan 8.00 - 8.30 och själva seminariet pågår mellan 8.30 - 9.30. Efter seminariet är du välkommen att stanna kvar och prata med oss och andra branschkollegor.

Var: SUP46, Regeringsgatan 65.

Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt men antalet platser begränsat, så säkra din plats idag. 

Frågor: Kontakta emma.hedenstrom@reachmee.com073 144 69 12

Skärmavbild 2017-04-11 kl. 09.27.44.png

Talare under frukosten:

August von Sydow

August von Sydow ReachMeeAugust Von Sydow, ansvarig för Customer Success på ReachMee, hjälper våra kunder att få ut mesta möjliga i sitt användande av Reachmee. 

logo-reachmee.png

 

Emma Karlsson

Emma_Karlsson_ReachMee.jpgEmma Karlsson, Customer Success Manager, är en av våra dedikerade kontaktpersoner som hjälper våra kunder i stora och små frågor. Emma, som själv arbetat som rekryterare, har spetskompetens kring att automatisera rekryteringsprocesser.

logo-reachmee.png

 

Victoria Karlsson

Victoria_Karlsson_Cubiks.jpg

Victoria Karlsson är Leg.Psykolog och Produktchef på Cubiks Sverige AB. Hon har 14 års erfarenhet av att rådgiva kunder i frågor gällande rekrytering och urval, Talent management, Performance Management, ledarutveckling samt arbetsmiljö. 

cubiks_logo.jpg