Datum för det här eventet har passerat.

Är du intresserad av att medverka på framtida event – fyll i dina uppgifter i formuläret för att inte missa nästa.

 Aktuella utbildningar och event

Kommer CV:t att vara dött 2018?

FAVORIT I REPRIS: med anledning av det stora intresset för ämnet  kör vi nu en repris! 

– Välkommen på frukost om fördomsfri rekrytering och CV:ts framtida roll tillsammans med Wise Professionals

Vilken är egentligen den optimala rekryteringsprocessen för att hitta rätt kandidat baserat på kompetens och utan att diskriminera? Tester, arbetsprover och kompetensbaserad rekrytering är några saker som vi vet ger en säkrare rekrytering – trots detta baserar många sina rekryteringar på magkänsla. Därför behöver vi behöver se över våra rekryteringsprocesser regelbundet. Gör till exempel CV-granskandet oss mer diskriminerande? Och är det möjligt att rekrytera utan CV?

Tillsammans med Wise Professionals bjuder vi  in till frukost där vi berättar om hur du kan göra för att säkerställa fördomsfri rekrytering.  

  • Allt fler, särskilt unga, uppskattar i högre grad att söka ett jobb som inte kräver CV – vad innebär detta nu och vad kommer det att innebära i framtiden?

  • Hur jobbar man bäst med fördomsfri rekrytering och vilket stöd behöver rekryterande chefer? Finns det metoder man bör undvika?

  • Vad ska vi tänka på när det kommer till karriärssidor och vilket slags systemstöd kan hjälpa oss att rekrytera utan att diskriminera?

Varmt välkommen!